Uvjeti korištenja

Pregledavanjem, korištenjem sadržaja i kupovinom na web stranici smpharma.net posjetitelj pristaje na uvijete korištenja.
Web stranica http://www.smpharma.net/ i Vet Consulting d.o.o. je dalje u uvjetima korištenja Prodavatelj, a korisnik stranica http://www.smpharma.net/ je Kupac.
Narudžbe u web trgovini http://www.smpharma.net/ mogu napraviti samo punoljetne osobe.
Odricanje od odgovornosti:
Web stranica http://www.smpharma.net/ nije zamjena za liječnički pregled niti ljekarničke konzultacije. Informacije na stranici http://www.smpharma.net/ ne smiju služiti za postavljanje dijagnoze. Ukoliko posumnjate na određene simptome dogovorite liječnički pregled kod Vašeg liječnika. Ako imate bilo kakve nedoumice oko izbora preparata za samoliječenje, opravdanosti ili načina korištenja pojedinog preparata posavjetujte se s liječnikom ili ljekarnikom.
Ukoliko ste trudni ili dojite ili koristite neke lijekove, prije izbora preparata za samoliječenje savjetujte se s liječnikom ili ljekarnikom.

Ukoliko postoje web poveznice koje sa stranice http://www.smpharma.net/ vode na drugu stranicu, ta stranica nije u vlasništvu Vet Consulting d.o.o. niti http://www.smpharma.net/ i Prodavatelj nije odgovoran za sadržaj na tim stranicama niti se na njih ne odnose ovi Uvjeti korištenja.
Korištenjem web stranice http://www.smpharma.net/ smatra se da ste suglasni da http://www.smpharma.net/ niti vetconsulting d.o.o. neće biti odgovorna ni za kakvu izravnu ili neizravnu, materijalnu ili nematerijalnu štetu nastalu interpretiranjem informacija sa stranice http://www.smpharma.net/ ili odabirom preparata iz web trgovine.
Informacije o proizvodima:
Informacije o proizvodima ponuđenim na http://www.smpharma.net/ su preuzete s deklaracija pojedinog proizvoda, unutarnjih uputa proizvoda ili su preuzete iz materijala (brošura, letaka, web stranica) koje je uredio proizvođač, uvoznik ili dobavljač pojedinog proizvoda. Fotografije su preuzete od proizvođača odnosno dobavljača i ne moraju nužno biti identične. Nastojimo pružiti što točnije i detaljnije informacije o pojedinom proizvodu. Zadržavamo pravo pogreške u opisu ili fotografiji pojedinog proizvoda. Vet Consulting d.o.o. zadržava pravo izmjene informacija (uključujući cijene artikala i akcijske ponude) na stranicama bez prethodne najave.

Prije kupovine proizvoda, osobito dermokozmetike, medicinskih proizvoda i dodataka prehrani, preporučamo Vam da se savjetujete s ljekarnikom.
Mišljenja izražena u recenziji proizvoda su mišljenja korisnika http://www.smpharma.net/ i ne moraju se podudarati s mišljenjima zaposlenika Vet Consulting d.o.o..
Prema važećem zakonu, u Hrvatskoj se putem interneta ne smiju prodavati lijekovi.
Sve cijene su izražene u HRK. PDV je uključen u cijenu.

Jamstvo i servisni uvjeti:
Ukoliko određeni artikal ima jamstvo ili podliježe servisnim uvjetima, to će biti naglašeno u opisu tog artikla. Kupac je dužan čuvati jamstveni list i račun za vrijeme trajanja jamstvenog roka. Samo s predočenjem računa i jamstvenog lista kupac može ostvariti svoja prava.
Reklamacije:
Kupac ima pravo u roku 14 kalendarskih dana od dana dostave proizvoda, prema Zakonu o zaštiti potrošača, članak 72., stavak 1, jednostrano raskinuti ugovor sklopljen na daljinu. Kupac o svom naumu raskidanja ugovora nas treba pismeno obavijestiti i na našu adresu, o svom trošku prema članku 77, stavku 3 Zakona o zaštiti potrošača vratiti nam proizvod koji je u originalnoj ambalaži i bez vidljivih znakova korištenja. U roku 14 dana od primitka proizvoda, Vet Consulting d.o.o. će Kupcu vratiti novac uplačen za proizvod na račun Kupca.

Podnošenje prigovora
Sve prigovore sukladno članku 10. Zakona o zaštiti potrošača (NN 41/2014), Kupac može poslati putem pošte ili elektroničke pošte ili u poslovnim prostorijama/trgovinama Prodavatelja na adresi Matije Gupca 42, 43500 Daruvar. Ukoliko se prigovor podnosi u poslovnim prostorijama/trgovinama, Prodavatelj je dužan odmah pisanim putem ovjeriti njegov primitak.

Podaci potrebni za podnošenje prigovora:
– poštom – na adresu: Matije Gupca 42, 43500 Daruvar
– e-mailom – na e-mail adresu: smpharma@vwtconsulting.hr

Kako bi Prodavatelj sukladno članku 10. stavku 5. Zakona o zaštiti potrošača potvrdio primitak pisanog prigovora, a zatim i na isti odgovorio, Kupac treba navesti točne podatke za primitak istoga.
Odgovor na prigovor Kupca Prodavatelj će u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača dati u pisanom obliku najkasnije u roku 15 dana od dana primitka prigovora. U suprotnom se Kupac može obratiti Državnom inspektoratu ili Udruzi za zaštitu potrošača.

Vet Consulting d.o.o.
Matije Gupca 42, 43500 Daruvar